Πώς διαγράφετε τα μηνύματα στο Instagram, Snapchat — 2021

Ξέρετε αυτό το αφόρητο συναίσθημα πανικού και λύπης όταν συνειδητοποιείτε ότι γράψατε λάθος το όνομα ενός αφεντικού σε ένα email που μόλις στείλατε; Το ίδιο συναίσθημα συνήθως χτυπά αφού στείλετε ένα μήνυμα DM στο Instagram ή το Snapchat με μια θυμωμένη νότα γραπτή. Αν μόνο θα μπορούσατε να πάρετε πίσω αυτό που πληκτρολογήσατε. Ευτυχώς, οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων μαθαίνουν ότι δεν είναι μόνο ωραίο να συμπεριλαμβάνεται ένας τρόπος για τους χρήστες να αποστέλλουν μηνύματα, είναι εντελώς ανεύθυνο. δεν

να προσφέρει την επιλογή. Ο καθένας κάνει λάθη - ειδικά στην ταχέως ψηφιακή εποχή της αυτόματης διόρθωσης - και ένα εργαλείο χωρίς αποστολή παρέχει μια κρίσιμη διόρθωση πορείας. Ωστόσο, ενώ πολλές εφαρμογές προσφέρουν ένα εργαλείο «διαγραφή» μηνύματος, δεν λειτουργεί πάντα με τον τρόπο που θέλετε. Για παράδειγμα, σε ορισμένες κοινωνικές εφαρμογές, η διαγραφή ενός μηνύματος από την οθόνη σας δεν σημαίνει ότι εξαφανίζεται επίσης από τα εισερχόμενα του παραλήπτη σας. Μπροστά, μια πλήρης ανάλυση για το πού μπορείτε να αποστείλετε μηνύματα στα κοινωνικά μέσα - και όπου το 'διαγραφή' δεν πληροί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.